Winnares F.A.B.S. in videoclip Craig David

0

De uiteindelijke winnares van het Veronica-programma F.A.B.S: Search For A Videomodel zal een rol krijgen in een videoclip van zanger Craig David. Dat maakte Veronica donderdag bekend. In F.A.B.S. (face, attitude, body en sex appeal) wordt sinds begin oktober gezocht naar het ultieme vrouwelijke videomodel. Geselecteerde dames wonen samen in een huis en voeren verschillende (dans)opdrachten uit voor presentatrice Jorinde Moll en een deskundige jury.

Bij de meiden die zich voor het programma opgaven was aan het begin van de show alleen bekend dat het beste model uiteindelijk zal afreizen naar Amerika om te figureren in de clip van een grote internationaal bekende artiest. Donderdag werd bekend dat die artiest Craig David is. Hij zal persoonlijk uit de laatste drie dames de winnares kiezen. De Engelse R&B-zanger scoorde hits met de nummers Re-rewind, 7 Days, Fill Me In en Walking Away.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.