Urban Awards: Appa, Partysquad en Jiggy Dj?©

0

Woensdag 7 november is het zover: De Urban Awards 2007 vinden dan plaats in de Rotterdamse Cruise Terminal. Appa, Partysquad en Jiggy Dj?© gaan optreden tijdens deze exclusieve awarduitreiking. De presentatie van de Urban Awards is in handen van Zarayda Groenhart (URBNN) en zij wordt bijgestaan door stand-up comedian/producer Big Ed. Het 24-uurs jongerenkanaal 101.TV zendt die avond van 21.00 uur tot 22.15 uur live uit vanaf de Urban Awards.

De genomineerden zijn bekend, maar wie gaat er naar huis met een award? De keuze is aan het publiek. Tot dinsdag 31 oktober kunnen zij stemmen op hun favoriete artiesten via www.urbanawards.nl. Hiermee maken zij kans om exclusief bij de awarduitreiking aanwezig te zijn. Kaarten zijn niet te koop en alleen te winnen. Appa, Partysquad en Jiggy Dj?© zijn de eerste namen die bekend zijn die tijdens de Urban Awards optreden en zij maken zelf ook kans op een of meerdere awards. Appa is genomineerd in de categorie?´n Beste Nieuwkomer en Beste Mixtape, Partysquad voor Beste DJ en Beste Single en Jiggy Dj?© voor Beste Lyrics en Beste Album. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

De live-registratie van de Urban Awards is te zien op 101.TV, in een pluspakket via een digitale televisieontvanger. Daarnaast zijn de uitzendingen overigens wel voor iedereen direct te volgen op www.101.TV. Zondag 11 november zendt URBNN van 01.05 uur tot 01.40 uur een compilatie van de Urban Awards uit bij BNN op 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.