Jennifer Lopez is zwanger

0

Jennifer Lopez (38) weet iedereen in spanning te houden over haar zwangerschap. Twee grote Amerikaanse talkshowpresentatoren stelden de prangende vraag niet. De vermeende zwangerschap werd eerst onbesproken gelaten in een interview met Diane Sawyer van Good Morning America. Ook David Letterman van de Late Show with David Letterman respecteerde de privacy van de actrice en haar man Marc Anthony.

De zangeres/actrice mag dan zwijgen over haar vermeende zwangerschap maar de beelden die onlangs van haar genomen zijn, zijn overtuigend. Oordeel zelf maar.

Ook de ex-vrouw van Marc Anthony, Dayanara Torres, heeft bevestigd dat Jennifer Lopez zwanger is. “Ik kwam er gisteren achter. Ze zien er erg gelukkig uit”, zegt ze. J-Lo zelf heeft de geruchten over haar zwangerschap nooit bevestigd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.