‘Rompe Rompe’ in Club More Amor

0

Vijf dagen voor de werkelijke feestdag staat Club More Amor al in het teken van Halloween. Vrijdag 26 oktober is het namelijk tijd voor een nieuwe editie van Rompe Rompe, en het thema is… inderdaad… Halloween. Dames, zorg er dus voor dat je verleidelijk verkleed komt, en heren zorg ervoor dat je de dames kan verleiden met een ‘trick or treat’.

Uiteraard zorgen de beste DJ’s in hun genre voor de hotste tracks. Zo maken DJ Sosa, DJ Zoontje, DJ Eli, DJ Dice, DJ Edwin, DJ El Canario en DJ Goldy die nacht hun opwachting. On top of die enorme lijst, heeft de organisatie ook all-round talent ‘Lexy the Badguy’ uitgenodigd.

Voor de dames is er gratis entree tot middernacht. Dusss… hoe Halloween ben jij? You ain’t sh*t if you’ll miss this! Maar… hou er rekening mee je kaarten op tijd te halen, op is nu eenmaal op Ohh ja en dames gratis entree tot en met 00.00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.