Eigen voorstelling Jeffrey Spalburg

0

Hij vormde een duo met Najib Amhali, schreef de teksten voor J??rgen Raymann en beatboxte voor Brainpower. Nu beatboxt hij solo zijn eigen teksten in zijn eerste avondvullende voorstelling. Jeffrey Spalburg de man achter de maandelijkse FATU bij Krater Theater komt met zijn eigen voorstelling naar Zuidoost. In “BROMMERS KIEK’N” nemen we je mee terug. Ver terug.Terug naar de basis. Terug naar de ol’skool.

Jeffrey Spalburg was zijn tijd ver vooruit. Hij heeft nooit hoeven kiezen; Hij is Surinaams en Nederlands, muzikant en acteur, een local maar toch een buitenstaander. Aan de hand van hilarische voorbeelden, vertelt hij het verhaal over een jongen die opgroeit als outsider in het oosten van het land waarin bromfietsen, boeren en buitenlui de boventoon voeren. Vergeet je paspoort niet!

Vrijdag 19 oktober
Krater Theater
Hofgeest 139
1102 EG Amsterdam-ZO

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.