Taakstraf voor Snoop Dogg

0

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal in een openbaar park in Orange County afval gaan rapen en publieke toiletten gaan schoonmaken. Het gaat volgens nieuwNieuws.NL om de uitvoering van een recent opgelegde taakstraf wegens het illegaal vervoeren van een wapenstok in zijn bagage.

Het verboden wapen werd vorig jaar ontdekt in een koffer op de John Wayne-luchthaven in Orange County. Snoop Dogg, die heeft bekend de wapenstok te hebben vervoerd, moet 160 uur werken in het park. De artiest heeft al een flink strafblad, met eerdere veroordelingen wegens onder meer verboden wapen- en drugsbezit

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.