Jamie Foxx in URBNN

0

Wat hebben Jamie Foxx, Rou?© Verveer, Ntjamrosie en Yolanthe‚Äôs moeder gemeen? Ze zijn allemaal in de vierde aflevering van URBNN te zien. Presentator Curt Fortin ontvangt deze week als gastpanellid Rou?© Verveer. Deze comedian heeft in zijn tweede show de Nederlandse klaagcultuur centraal staan. Verslaggeefster Zarayda gaat de straat op om de mening van voorbijgangers te polsen over deze klaagcultuur. URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien bij BNN op 3.

Fernando Halman heeft een exclusief interview met Jamie Foxx. Deze Amerikaanse acteur is begonnen als comedian en nu te zien als FBI-agent in de actiefilm The Kingdom. Fernando vraagt zich af wanneer hij weer in een comedy te zien is. Het interview gaat niet alleen over Jamie‚Äôs filmcarri?®re maar ook over wie Jamie Foxx nu eigenlijk echt is.

Ook is er in deze aflevering een portret te zien van zangeres Ntjamrosie. Dit muzikale talent is afkomstig uit Kameroen en op haar negende naar Nederland verhuisd. De muziek die ze maakt, valt het beste te omschrijven als een mengelmoes van R&B en wereldmuziek. Verder test verslaggever Rotjoch zoals iedere week de clubs en feesten van Nederland. Deze week bezoekt hij The Matrixx in Nijmegen en gaat hij op zoek naar de lekkerste chickies uit het zuiden.

Yolanthe is deze week niet aanwezig in de studio en wordt in het panel vervangen door Zarayda. Zij is wel te zien in het vaste URBNN-item ‘Je moeder’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.