Diddy voor de rechter gesleept

0

Een New Yorkse muziekagent is een rechtszaak begonnen tegen Sean ‘Diddy’ Combs. De 27-jarige James Waldon beschuldigt de rapper ervan drie bodyguards op hem te hebben afgestuurd, die hem in elkaar hebben geslagen schrijft Nieuws.NL.

Dat zou op 1 juni zijn gebeurd in de New Yorkse nachtclub The Box. Waldon beweert dat hij werd aangevallen nadat hij Diddy had gevraagd of hij wilde komen kijken naar een optreden van een hiphopformatie die hij vertegenwoordigt.

Daarop zou de artiest een bodyguard hebben gewenkt die de muziekagent in zijn gezicht zou hebben gestompt. Daarop zouden nog eens twee andere lijfwachten op de man hebben ingeslagen en -geschopt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.