UB40-zanger brengt solo-album uit

0

Ali Campbell, de zanger en gitarist van de Britse band UB40, brengt binnenkort een soloalbum uit. De cd, die ‘Running free’ heet, ligt 19 november in de winkels meldt Nieuws.NL. Aan het album hebben een aantal grote artiesten meegewerkt. Zo namen onder anderen Simply Red-zanger Mick Hucknall, Smokey Robinson, Katie Melua en Lemar een nummer op met de reggaezanger.

In april geeft Campbell een speciaal concert in de Londense Royal Albert Hall, waarbij ook de artiesten die hebben meegewerkt aan het album gastoptredens verzorgen. Eind november is de 48-jarige Campbell in Nederland voor een viertal concerten met zijn band UB40, die hij in 1978 met een groep schoolvrienden oprichtte in Birmingham.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.