Humberto Tan knapste kale BN’er

0

Sportpresentator Humberto Tan is door de luisteraars van Q-music gekozen tot knapste kale Bekende Nederlander (BN’er). De afgelopen drie weken ging Jeroen van Inkel in het ochtendprogramma Je dag is Goed op zoek naar de mooiste bekende en onbekende kale man, omdat hij zelf kaal begint te worden. De sportverslaggever wist presentator Rob Kamphues en Bl??fzanger Paskal Jakobsen achter zich te laten door ruim 60% van de stemmen te krijgen.

Humberto Tan reageerde blij verrast toen hij vanochtend de Kaal Is Het Helemaal Bokaal kreeg uitgereikt van Toeterman, de brutale reporter van Je Dag is Goed die elke week Bekende Nederlanders uit hun bed toetert. ‚ÄòIk ben vereerd met deze bokaal. Dit is iets waar je toch op wacht in je carri?®re!‚Äô.

Jeroen van Inkel heeft de verkiezing in het leven geroepen, omdat hij zelf kaal dreigt te worden: ‘Ik voel mij gesterkt door de kracht van kale mannen zoals Humberto, Rob en Paskal. Deze ‘Kaal-Power’ is een goede stok achter de deur als ik straks mijn haardos door het doucheputje zie verdwijnen.’ Toch weigert de deejay voorlopig om alles eraf te scheren.

Naast de verkiezing voor knappe kale BN-ers is er ook een wedstrijd voor onbekende kale mannen gehouden. Deze winnaar zal morgenochtend bekend worden gemaakt.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.