Paula Abdul wil moeder worden

0

De 45-jarige zangeres en jurylid van de Amerikaanse versie van Idols, Paula Abdul, wil moeder worden. Dat zei ze zondag in de Amerikaanse krant USA Today. “Kinderen zijn de volgende stap in mijn leven. Ik wil ze absoluut ergens in de komende twee jaar. Ik had gedacht dat ik op deze leeftijd al lang drie kinderen had gehad.”

Dat Abdul serieus is, blijkt uit haar overweging om een kind te adopteren als het niet meer lukt zwanger te worden meldt RTL Boulevard. Ze ziet in dat het haar gezien haar leeftijd echt gegund moet zijn. Maar ze heeft goede hoop. “Met de huidige wetenschap kunnen mensen van in de 40 nog gemakkelijk een kind verwekken. Zelfs als ze in de 50 zijn, lukt het vaak nog”, aldus Paula Abdul.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.