Finale van de BNN DJ Contest

0

Zaterdag 6 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur vindt de finale van de BNN DJ Contest plaats in Hotel Arena TONIGHT in Amsterdam. Ruim honderd DJ‚Äôs in sp?© hebben zich afgelopen weken opgegeven voor de DJ Contest van het BNN-programma Los! op 3FM. Uit de aanmeldingen zijn vijf finalisten gekozen die het achter de draaitafels tegen elkaar op gaan nemen. Wie kan het beste scratchen, beatjugglen en vooral mixen? De jury van de DJ Contest bestaat uit Lucien Foort (BNN), Miljuschka Witzenhausen (TMF) en DJ Baggi Begovic.

Marck Buisman (DJ Aurelius), Ton de Vries (DJ Toine du Froid), Dirk Reuser (Saint Louie), Celwin Frenzen en Jorrit Bouma strijden tijdens de DJ Contest om een exclusief optreden tijdens de clubavond BED in december. Bovendien wordt de winnende set gedraaid in het programma Los! en krijgt de winnaar een speciale DJ-clinic van Lucien Foort.

Na afloop van de DJ Contest vindt vanaf 22.00 uur de maandelijkse BNN-clubavond BED plaats. De line-up voor deze maand: Jeroenski, Denniz, Marly Mar, MC Knowledje, Goodgrip, Yasmin Le Bon en Fullscale.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.