Jamie Foxx wil Amsterdamse woonboot

0

Jamie Foxx zou best op een Amsterdamse woonboot willen wonen. Dat zei de Amerikaanse filmster maandag tijdens zijn bezoekje aan de hoofdstad, waar hij de Nederlandse pers te woord stond in het Amstel hotel. “Moet je zien hoe prachtig die boten zijn”, glunderde Foxx, die vanuit het hotel uitzicht had op de Amstel. “Ik zou er zo in gaan wonen” zei hij volgens Nieuws.NL.

Foxx is in Nederland om te praten over zijn nieuwe film ‘The kingdom’. Daarin speelt hij een FBI-agent die met zijn team naar Saoedi-Arabi?´ gaat om terroristen op te sporen. Ook woont hij de galapremi?®re bij, die in aanwezigheid van vele BN’ers plaatsvindt in Tuschinski.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.