Geen concert Beyonc?© in Maleisi?´

0

Beyonc?© Knowles wil zich niet aanpassen aan de eisen die in Maleisi?´ aan artiesten worden gesteld. Volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard weigert de zangeres kleding te dragen die haar bovenlichaam en schouders bedekt en tot haar knie?´n reikt. Haar besluit gaat tegen de offici?´le regelgeving voor artiesten in het Aziatische land in. Knowles heeft daarom het concert op 21 november in Kuala Lumpur afgezegd meldt Nu.NL.

Naast bedekkende kleding schrijft de regelgeving voor dat artiesten in Maleisi?´, waar zestig procent van de bevolking moslim is, niet op het podium mogen springen of schreeuwen. Verder is het verboden om kleding te dragen met obscene afbeeldingen of teksten en mogen artiesten hun bandleden en fans niet omhelzen of kussen.

Gwen Stefani hield zich onlangs wel aan de regels tijdens een concert dat ze in de Maleisische hoofdstad gaf. Tijdens haar show op 21 augustus droeg de blonde zangeres jasjes over haar topjes en leggings onder haar korte rokjes.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.