New Jack @ Amsterdam Marcanti

0

Vrijdag 28 September gaat het succesvolle thema feest NJC, Amsterdam Marcanti doen schudden. Na succes in Panama en Off_corso heeft nu ook Marcanti deze gewilde party weten te strikken. Niet gek natuurlijk omdat Marcanti in het verleden succesvolle “Swingbeat” feesten heeft georganiseerd die velen van ons nog bezocht zullen hebben.

Met deze locatie denkt de organisatie van NJC dan ook eindelijk een vaste thuisbasis te hebben gevonden met Marcanti. Alle discoclassics, swingbeatknallers, oldskoolhip hop jams kun je vrijdag 28 september lekker meezingen & je leukste herrineringen nogeens ophalen. Deze avond hebben we dan ook een geweldige OldSkool line up met dj’s Orlando,Sir Edward,the “R”,Franck

Noteer in je agenda & spread the news..
Amsterdam Marcanti is helemaal vernieuwd …
http://www.amsterdam-marcanti.com

Vrijdag 28 September 2007 NJC @ Marcanti.
Tickets in de vvk 10 euro @ Ticket box.
Line up: Orlando, Frank, Sir Edward en The “R”
kijk voor meer info en foto’s op newjack.nl
(NJC elke 4e Vrijdag van de maand )

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.