Ziggi op Europese tournee met Gentleman

0

De Nederlandse reggaezanger Ziggi vergezelt met zijn band de Europese tournee van Gentleman. Ziggi staat in het voorprogramma van de bekende Duitse reggaeartiest, die op 28 november de Heineken Music Hall in Amsterdam aandoet. Dat maakte Mojo Concerts maandag bekend schrijft De Telegraaf. Volgens een woordvoerder van Mojo is het bijzonder dat een Nederlandse reggaeartiest meegaat op zo’n grote tournee. Dat is volgens hem nog niet eerder voorgekomen.

Gentleman woont afwisselend in Duitsland en op Jamaica en werkte al met grote namen als Morgan Heritage, Tony Rebel en Anthony B. Eind augustus verscheen zijn nieuwe album ‘Another Intensity’. Hij treedt in oktober en november onder meer op in zijn thuisland, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk.

Ziggi scoorde hits met ‘In My Head’ en ‘High Time’. Hij werd geboren in Rotterdam en keerde nadat hij zijn jeugd had doorgebracht op de Nederlandse Antillen (St.Maarten) uiteindelijk terug naar zijn geboorteland om te studeren. Hij werkte al eens eerder samen met een bekende reggaeartiest, de Jamaicaanse Elephant Man. Met hem nam hij het nummer Inna Mi Bed op.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.