50 Cent verliest dubbel van Kanye West

0

De 31-jarige rapper 50 Cent kondigde vorige maand aan dat hij zou stoppen als artiest, zodra collega-rapper Kanye West meer platen verkocht dan hij. Beiden brachten tegelijkertijd een nieuw album uit. Helaas (voor hem) verloor ‘fifty’ de weddenschap. Kanye verkocht in de eerste week na de release meer dan een miljoen albums en 50 Cent ‘slechts’ zevenhonderdduizend.

Maar het lijkt erop dat 50 Cent voorlopig toch niet aan een vervroegd pensioen begint. De 31-jarige rapper heeft net een nieuwe Britse tour aangekondigd. In november doet hij acht concertzalen aan in Groot-Brittanni?´, meldt de nieuwssite Nieuws.NL.

En Kanye West geeft 50 Cent nog een trap na. Vers na het winnen van deze veelbesproken chartbattle, kaapt Kanye ????k nog eens de Mobo-award voor beste hiphopact weg voor de neus van Curtis James Jackson III. Andere winnaars van de Mobo-awards waren Amy Winehouse voor beste vrouwelijke artiest en Rihanna, die de trofee voor beste internationale act pakte.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.