GMB album release in .off_corso

0

Eindelijk is het dan zover, het langverwachte debuut album van Rotterdams eigen hiphop trots GMB wordt gepresenteerd in het Off-Corso Rotterdam op woensdag 26 september aanstaande. GMB (Gery Mendes Borges Р1984) , getogen in aan de West Kruiskade is een duidelijk product van de Rotterdamse hiphopschool. Muzikaliteit en charisma zijn handelskenmerken voor zijn dynamische liveshow’s

Zijn debuut album; ‘This is not an album, this is a phase’, komt uit op GMB’s eigen label Naked Truth. Want in een wereld waarin massamedia hedendaagse cultuur dicteren, grijpt hij terug naar de creativiteit en originaliteit van het individu. Verwacht een klassieke hiphop avond met optredens van het grote female MC talent Esperanza en natuurlijk GMB zelf met diverse gastartiesten.

DJ Support: Turne, Code Red

Voor mensen die de release niet kunnen bijwonen; Het album is vanaf woensdag 26 september te koop op www.nakedtruthrecords.com . Op deze webwinkel is tevens te vinden in welke platenzaken het album te vinden is.

Datum: Woensdag 26 september
Locatie: Off-Corso
Plaats: Rotterdam
Aanvang: 21u
Entree: 15 euro (aan de deur), 10 euro (Voorverkoop) / Inclusief gratis GMB album

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.