New Jack Classics in Marcanti

0

Op vrijdag 28 september is het dan eindelijk zover! De vernieuwde Amsterdam Marcanti gaat voor het eerst kennis maken met het concept NJC. Nu het Rotterdamse Off_Corso al 2 jaar en 2 maandelijks wordt omgedoopt tot de New Jack (City) is het nu ook de beurt aan de new & improved Amsterdam Marcanti. Na een succesvolle en geslaagde New Jack Classics in Panama en in de Odeon vindt het vervolg plaats in Amsterdam Marcanti met zijn esthetische uitstraling, vernieuwde activiteiten en services bevat deze club alle ingredi?´nten voor een nieuwe swingende editie van NJC.

Elke laatste vrijdag van de maand gaan we terug in de tijd met New Jack Classics. De New Jack DJ’s zijn weer diep in hun platenkoffer gedoken om de lekkerste en de beste Swingbeat platen voor jou tevoorschijn te halen. Zong jij vroeger ook keihard mee met de klassiekers van o.a. Troop, Janet Jackson, Basic Black, Tony Scot, En Vogue Johny Kemp, Lataesha en Color Me Badd? En wil je al deze lekkere swingbeat platen weer eens horen? De DJ’s Franck, Orlando, Sir Edward, The R, Dr. Beat en Mixmaster J. zullen deze klassiekers met zinnelijk genot voor je draaien.

Beleef de eind jaren 80 weer opnieuw bij New Jack Classics op 28 september in de Amsterdam Marcanti. En kom lekker grooven op de lekkerste swingbeats, stampen en dansen op de knallende disco en mellow klassiekers en chillen op de zwoele slow jams.

Locatie: Amsterdam Marcanti
Datum: 28 september
Aanvang: 23.00- 05.00
Voorverkoop: € 10,- (Ticketbox)
Info: www.newjack.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.