DJ’s in de clinch met SBS6 om naam ‘Treetz’

0

Het evenementenbureau Evotions heeft SBS6 gesommeerd een andere naam te kiezen voor een nieuw belspelprogramma onder de naam ‘Treetz’. De naam is door het bureau al twee jaar geleden gedeponeerd bij het merkenbureau. Treetz is een evenementenconcept dat volgens het bureau het beste kan worden omschreven als een high-level eclectisch entertainmentconcept. ‚ÄûDe al twee jaar achtereenvolgende winnaar van BNN’s MOBO-award voor Beste Club-Dj Dj Chuckie en de grondlegger van de eclectische sound – Real el Canario – zijn de dragers van het concept‚Äù, aldus het bureau.

Volgens de website van Evotions is er zorgvuldig en hard gewerkt aan de carri?®re van Chuckie en des te voorzichtiger dient er op dit moment met zijn verworven status te worden omgegaan. Treetz is uit deze gedachte naar voren gekomen. Met Treetz neemt Chuckie in samenwerking met goede vriend en collega – dj Real el Canario ‚Äì de grondlegger van de eclectic-sound ‚Äì nu ook het heft in eigen handen daar waar het de organisatie van clubnights en ‚Äìevents betreft.

Treetz kan het beste worden omschreven als the next step in young urban clubbing. Het is niet direct dance, niet direct urban, niet direct classics, maar een high level eclectisch entertainmentconcept dat het beste brengt van alles. Verpakt op een manier zoals alleen Chuckie en Real het kunnen: met onnavolgbare skills, perfecte timing en een fabelachtige techniek om altijd weer volledig elke club op z’n kop te kunnen zetten.

Chuckie en Real el Canario zijn op dit moment onmiskenbaar de pleasers en teasers van de toekomstbepalende young urbans in Nederland en dat maakt Treetz met deze zeldzame dj-combinatie, ondersteund met tailormade visuals en state of the art-lichttechniek, een zeer uniek clubconcept. Locaties: Off Corso, Rotterdam – 013, Tilburg – Hotel Arena, Amsterdam – Patronaat, Haarlem – Nighttown, Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.