50 Cent stelt Europese tournee uit

0

De Europese fans van 50 Cent moeten het voorlopig zonder hem doen. De Amerikaanse rapper heeft zijn Europese tournee namelijk ‘tijdelijk uitgesteld’. Dat heeft de BBC laten weten. De reden van het uitstel is niet bekendgemaakt. Er wordt allen gesproken over ‘onvoorziene omstandigheden’.

Kanye WestDe rappers Kanye West en 50 Cent brachten vorige week allebei hun derde album uit. “Als Kanye West meer albums verkoopt dan 50 Cent op 11 september, zal ik geen muziek meer schrijven”, zei 50 Cent op de hiphop-website SOHH.com. “Ik zal muziek schrijven en samenwerken met mijn andere artiesten, maar ik breng geen solo-album meer uit”.

Woensdag wordt de albumlijst van de Verenigde Staten uitgebracht. Kanye West stond zondag bovenaan de lijst in Groot-Brittanni?´. De woordvoerster van 50 Cent wilde niet zeggen of de rapper al serieus denkt over stoppen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.