Streetparty op Marktplein Ganzenpoort

0

Op zondag 23 september vindt er op het marktplein van Ganzenpoort een multiculturele streetpaty plaats. Diverse artiesten brengen muziek, dans, humor en een klederdrachtenshow. Er is eten en drinken en voor de kleine bezoekers zijn er tal van activiteiten. De bezoekers maken tevens kans op het winnen van 1 miljoen euro. De presentatie is in handen van MC Ristie. Dit straatfeest begint om 12.00 en gaat door tot 21.00. De entree is gratis.

De Movie Max streetparty heeft als doel om de verbetering van de Bijlmermeer te vieren. Na vele jaren van problemen op en rond het marktplein is de rust terug gekeerd en zijn veel bewoners weer blij met hun omgeving. Daarom is ook iedereen van buiten de Bijlmermeer uitgenodigd om het samen te vieren middels deze streetparty.

Het multiculturele karakter komt terug in de line up. Zo zullen er optredens plaatsvinden van The Avion Boyz (kaseko), Alphons Wielingen &The Golden Gate Singers (gospel), U.B.U (Ghanese soukous band), La Bosse (kawina), Faya Rhythm (Samba & Brassband), Woordvoerders (Rap van multiculturele jongeren uit Amsterdam Zuidoost), Combinatie 16 (Suriname), DJ Gee-Ar (Venezuela) met Salsa, Reggaeton, Merenque & Zouk en een traditionele fashionshow van Sranan Bromtji Dyari. Er zullen ook diverse kraampjes zijn met eten, drinken en informatie.

De bezoekers komen in aanmerking voor gratis loten bij de zondag lotto en maken zo kans op 1 miljoen euro.

Stadsdeelvoorzitter Elvira Sweet zal er een openingswoord voeren. De streetparty wordt georganiseerd door RRC events en wordt mogelijk gemaakt Movie Max.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.