Hollywood-ster voor Jamie Foxx

0

Jamie Foxx heeft vrijdag zijn eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood onthuld. In een speech bedankte de acteur zijn oma, die hem opvoedde, meldt Nieuws.NL. “Mijn grootmoeder vliegt nu vast heel blij door de hemel”, verklaarde hij. “Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven.”

De 39-jarige Foxx speelde in films als ‘Collateral’, ‘Jarhead’ en ‘Miami vice’. In 2005 won hij een Oscar voor beste acteur voor de rol van soullegende Ray Charles in ‘Ray’. Ook heeft hij twee r&b-albums op zijn naam staan.

Op 1 oktober komt de Amerikaan, die geboren werd als Eric Marlon Bishop, naar Nederland voor de galapremi?®re van zijn nieuwe film ‘The kingdom’. Naast Foxx spelen Jennifer Garner, Ashraf Baruch en Jason Bateman in de film over een FBI-agent die in Saoedi-Arabi?´ terroristen opspoort.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.