Jennifer Hudson in Sex and the City-film

0

Fans van Jennifer Hudson kunnen haar in 2008 bewonderen in de film Sex and the City. Ze krijgt de rol van Louise, de assistent van schrijfster Carrie Bradshaw. Nadat jurylid Simon Cowell van American Idols haar in 2002 met ernstige kritiek naar huis stuurde, zagen anderen wel degelijk talent in haar.

Ze ontving eerder dit jaar een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol in de musical Dreamgirls. Ze kreeg bovendien de eer om als derde zwarte vrouw de cover van Vogue te sieren. Oprah Winfrey en Halle Berry gingen haar voor. De film wordt een vervolg op de populaire serie Sex and the City, over vier vrouwen en hun (seksuele) ervaringen in het stadsleven van New York. De verwachting is dat deze medio volgend jaar uitkomt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.