Kanye West boos op MTV

0

“MTV heeft mij en Britney Spears misleid”, zei rapper Kanye West na de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen zondag. West verliet de prijzenshow met lege handen en Spears maakte er haar – massaal afgekraakte – comeback meldt Nu.NL.

“Ze hebben Britney moedwillig geholpen haar carri?®re om zeep te helpen. Tegen het einde van haar openingsact voelde ik zo met haar mee. Man, het is een smerig spelletje”, aldus de rapper tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Het optreden van Spears zag er bijzonder onbeholpen en stijf uit.

De Amerikaan heeft zich voorgenomen nooit meer met MTV te werken. Zijn voornaamste kritiek is de manier waarop de optredens waren opgezet. Hij moest optreden op een klein podium in plaats van het hoofdpodium. “MTV deed het voorkomen alsof optreden op het hoofdpodium niet goed was en de kleinere podia zo geweldig waren.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.