Swingbeatz in de Thalia Lounge

0

Een reisje naar de jaren 80 en 90 wordt steeds populairder. De bezoekers worden meegenomen op een fantasytrip naar de jaren 80 en 90 waarin de SwingBeat hoogtij vierde .Wie heeft er nou geen maxi-singels gehaald bij Rhythm Import, Attalos en Boudisque?

Van artiesten als Bobby Brown, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. gewoon te veel om op te noemen.
Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-Inn/Network, Metropool, Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.

Swingbeatz, een oude rage, gaat een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen te meer om zaterdag 18 augustus a.s Swingbeatz @ Thalia te bezoeken en daar al die bekenden uit de jaren 80 en 90 weer te spreken en te grooven op de lekkerste Swingbeats, te dansen en stampen op de knallende disco & mellow klassiekers, en te chillen op de zwoele slow jams.

CU @ SWINGBEATZ
Datum: zaterdag 15 september
Plaats: Thalia Lounge, Kruiskade 31 Rotterdam
Tijd: 23.00-05.00
Leeftijd: 25+
Prijs: 12 euro (geen vvk)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.