Rihanna grote winnaar MTV Awards

0

Zangeres Rihanna kwam gisteravond als de grote winnares uit de bus op de MTV Video Music Awards in Las Vegas. De uit Barbados afkomstige zangeres won niet alleen de belangrijkste prijs, die voor Video of the Year, voor de videoclip van haar hit ‘Umbrella’. Ze viel ook in de prijzen voor ‘Monstersingle of the Year’ meldt NieuwNieuws.NL.

Beroemde collega’s Justin Timberlake en Fergie gingen ook met awards naar huis. Timberlake won de award voor ‘mannelijke artiest van het jaar’ en die voor ‘bedreiging van het jaar’, omdat hij dit jaar op muziekgebied een grote concurrent was voor andere artiesten. Fergie won de award voor ‘vrouwelijke artiest van het jaar’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.