Start van Da Bounce Comedy Nights

0

H?©t grootste internationale Stand-up Comedy Event van Nederland start het nieuwe seizoen met een sensationeel openingsweekend. Zaterdag 22 september is er een spectaculaire Late Night Show in het Path?© Tuschinski Theater te Amsterdam. Zondag 23 september verplaatst de show zich naar het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

Da Bounce Comedy Nights staan al jarenlang garant voor uitverkochte theaterzalen in het gehele land. Het evenement is een mix van overweldigende optredens van 3, voornamelijk uit Amerika afkomstige, Stand-up Comedians, aangevuld met een streetdance act en een (inter)nationaal muziek optreden. De shows worden gehost door een Stand-up Comedian van Nederlandse bodem. En uiteraard de DJ die het publiek warm houdt tussen de optredens door….Kortom een gevarieerde mix voor een onvergetelijke avond.

De beste Internationale Comedians
Voor deze september editie worden weer 3 toppers ingevlogen: RIP Michaels (New York), Kay Dub (Atlanta) en John Simmit (Londen), om een unieke performance bij Da Bounce Comedy Nights neer te zetten. Dit zijn niet zomaar Comedians, maar de beste uit de Def Comedy Jam stroming. Tevens hebben zij diverse malen opgetreden bij grote tv shows als David Letterman, Comedy Central USA, MTV Comedy Hour en zijn zij te zien in diverse Hollywood producties en videoclips. De shows worden gehost door de in Nederland woonachtige Amerikaan, Tricky Rick.

The Grand Opening in Amsterdam
Op zaterdag 22 september 2007 vindt er een speciale Late Night editie plaats van Da Bounce Comedy Nights in het sfeervolle Path?© Tuschinski Theater in Amsterdam. Dit theater is h?©t premi?®re theater in Nederland, midden in het centrum van Amsterdam. De combinatie van deze karakteristieke locatie en het avondvullende programma van Da Bounce Comedy Nights zorgt voor een bijzondere start van ons nieuwe seizoen.

The Sequel in Rotterdam
Red je het niet om The Grand Opening bij te wonen? Niet getreurd‚Ķ Op zondag 23 september 2007 kan je onze show in het prachtige Oude Luxor Theater in Rotterdam bijwonen. In de warme retro sfeer van dit theater krijg je nog ?©?©n kans om deze toppers in actie te zien en je weekend op een spectaculaire manier af te sluiten.

Ook zin in dit comedy spektakel? Wacht niet te lang en reserveer je kaarten voor Da Bounce Comedy Nights…

Da Bounce
Da Bounce richt zich sinds 1995 voornamelijk op het cross mediaal communiceren van de Urban Lifestyle. Hier wordt vorm aan gegeven door het ontwikkelen van media en entertainment concepten en het organiseren van uiteenlopende evenementen. Da Bounce is uitgegroeid tot een van de meest innoverende en toonaangevende communicators van de Urban Lifestyle.

Da Bounce Comedy Nights
Zaterdag 22 september Path?© Tuschinkski ‚Äì Regulierbreestraat 26-34 ‚Äì Amsterdam
Show: 23:30 uur – 03:00 uur
Prijs: € 20,50 // VIP Box € 65,-

Zondag 23 september Oude Luxor Theater – Kruiskade 10 РRotterdam
Show: 20:00 uur – 23:00 uur
Prijs: € 19,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.