Boek van Gouden Kooi-deelneemster Natasia

0

Natasia Blank werkt aan een ‘onthullend’ boek over haar leven in de Gouden Kooi. De omstreden oud-bewoonster van de luxueuze villa in Eemnes wil aan haar lezers verklappen hoe het eraan toegaat achter de schermen van de reallifesoap. Het boek moet nog voor de kerst in de winkels liggen.

De manager van de 33-jarige Natasia vertelt dat de maker van het programma, Talpa Productions, niet van plan is om het boek te verbieden. “Dat is niet aan de orde. Ze willen wel weten hoe we bepaalde dingen gaan verwoorden.” Talpa was nog niet bereikbaar voor commentaar meldt Nu.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.