Eclectic Grooves op Lust!

0

De donderdagavond in Amsterdam, staat weer helemaal in het teken van de eclectische sound. LUST! op de donderdagavond in de Sinners is daar het succesvolle bewijs van. In de moeilijke vakantiemaand augustus, waar ook de strandfeesten hoogtij vieren heeft LUST! elke week een volle bak gehad. Het weekend op donderdag starten met lekkere eclectische tunes en dan vrijdag, zaterdag en zondag door bouncen op de housetunes van de andere concepten. Dat is recept waar iedereen tegenwoordig voor gaat. De beste eclectische namen komen in de maand september weer langs in de Sinners om de donderdagavond van de beste tunes te voorzien.

Irwan ontbrak de afgelopen twee maanden in de line-up, zijn agenda stond vol met internationale boekingen die van Indonesie tot Spanje tot Malesie tot Griekenland leidde. Maar hij is vanaf september weer terug op de donderdagavond in de Sinners! Naast Irwan zullen toppers zoals 3FM ster Waxfiend ook acte presence geven aan de donderdag. Na zijn radioshow scheurt hij vanuit Hilversum naar de Sinners om daar het publiek te vermaken met zijn uitzonderlijke talenten. Een andere radio (FunX) en tv-ster (AT5) Ajouad is ook op de donderdag te bewonderen. Naast zijn presentatie talenten heeft Ajouad zich ook het laatste jaar als DJ bewezen. Zijn energieke verschijning achter de draaitafels steekt het publiek aan tot losgaan! Hiermee is de links naar de radio niet helemaal klaar. DJ Kid is al jarenlang (meer dan 10 jaar!) een vertrouwd gezicht op de donderdagavond. Naast dj is deze meneer ook eigenaar van een van Nederlands meest succesvolste internetradiostation Royal Radio.

Jay-B is de resident van concepten zoals SAPPIG en RICH en is een van de bekendste eclectische namen in de hoofdstad. De rest van Nederland zal door de uitbreiding van SAPPIG! in Nederland ook snel kennis maken met zijn uitzonderlijke talenten. Naast hem zal de Partysquad ook aanwezig zijn. Yep, yep! Nederlands meest succesvolste Urban act zal zich op de donderdag van hun beste eclectische kan laten zien. Vanuit Rotterdam zal Jeremaine S elke maand afreizen op samen met Benjamin Brown en William Shagspeare de maand op de eerste donderdag van de maand in te luiden. Dat is elke maand GELAZER! met die William en een overschot aan MATERIAL GIRLS met die Benjamin. Voeg aan deze giganten andere grote namen als Flava, MBA toe en je hebt de perfecte mix aan dj’s om je weekend te starten!

Ook Masters of Ceremonie (MC) word gedacht en presenteerd LUST! ook het beste wat te krijgen is! Met Pryme, Andy Sherman, Iceman en het de vocale helft van de Partysquad hebben ze elke week een top MC in huis om jullie mee te nemen naar ‘dak’ van de Sinnners.

De organisatie is handen van SAPPIG! Produkties en wekelijks hosten Pfatz, Funky Puppies, Excusive Events en Royal Radio een avond. Er is dus werkelijk aan alles gedacht op de donderdagavond op een hoog niveau te houden!

LUST is elke donderdag in de Sinners van 23:00uur tot 04:00uur. De entree is voor studenten tot 24:00uur gratis, daarna is de entree 10 euro. Check voor de wekelijkse line-up www.sinners.nl voor vragen kan je mailen naar info@sappig.nl of info@sinners.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.