Lil’ Kim weer aangehouden

0

Lil’ Kim besloot donderdag een stukje te gaan rijden met haar Lamborghini, zonder te denken aan nummerplaten of haar rijbewijs. Volgens showbizzwebsite TMZ werd de rapper in Manhattan aangehouden omdat er geen nummerplaten aan haar wagen waren bevestigd. Ook zou ze geen rijbewijs bij zich hebben gehad. Vreemd genoeg zou de aanhouding geen gevolgen hebben gehad voor de 33-jarige Kimberly Jones, zoals haar echte naam luidt. Haar advocaat zou zijn toegesneld en met de sportwagen zijn weggereden meldt Novum Nieuws.

De zangeres hield zich al eerder niet aan de regels. In 2005 werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van ruim een jaar, wegens samenzwering en meineed. Lil’ Kim had tegenover de rechter gelogen over de aanwezigheid van haar manager en een vriend bij een schietpartij, in 2001 in Manhattan. Videobeelden toonden echter aan dat het drietal op de betreffende dag op de plaats van het delict aanwezig was.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.