De jurk van Toni Braxton

1

De populaire zangeres Toni Braxton heeft onlangs een wel heel spetterend optreden weggegeven. De diva kon tijdens het zingen van een nummer haar opwaaiende jurk niet in bedwang houden en gaf zichzelf zowat bloot. De foto’s zijn te zien op deze nieuws site.

Braxton is trouwens woedend op media die beweerden dat ze borstkanker heeft. “Ik heb inderdaad last van mijn borst, maar na onderzoek is gebleken dat er niets aan de hand is. Ik verkeer in goede gezondheid”, aldus de zangeres.
De jurk van Toni Braxton

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Ik dacht echt dat ze mooier was …
    Plakkerige benen .. en die tenen lijken
    niet goed verzorgd ..

    En wat schandalig is ze ; kan ook niet zingen .. het enige leuke jurkgewapper wat ik me nog kan herinneren is dat van Marilyn Monroe ..

    Als het een slip was die er sexier uitzag , had ik haar nog vergeven ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.