Rapbattle in the Talent Factory

0

Op vrijdag 14 September vindt in de Talent Factory te Den Bosch Battle in the Factory plaats, d?© rapbattle van Den Bosch! MC‚Äôs nemen het tegen elkaar op onder begeleiding van een ervaren DJ. Het publiek bepaalt wie doorgaat naar de finale. De door het publiek gekozen winnaar verlaat The Talent Factory met ‚Ǩ100,- cash.

Ben jij die ene MC met lef, ?©n ben je goedgebekt? Sta jij open voor een uitdaging? Kom dan 14 September 2007 naar The Talent Factory. Je hoeft je niet in te schrijven, kom gewoon on stage en laat je skilzz zien aan het publiek! Heb je nog vragen of zou je een keer willens optreden tijdens Battle in the Factory! Stuur dan een mail naar: Benvenito@talentfactorydenbosch.nl met daarin jou naam, artiestennaam, foto‚Äôs en een demo.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.