Gezondheidsproblemen voor Toni Braxton

1

Zangeres Toni Braxton heeft borstkanker. “Ze is er kapot van. Het eerste wat ze de dokter vroeg, was of ze haar kinderen nog zou zien opgroeien”, vertelt een bron aan de National Enquirer volgens De Telegraaf. Braxton heeft in het verleden haar borsten laten vergroten van een A naar een C cup en dacht eerst dat de pijn door de implantaten werd veroorzaakt. De zangeres ondergaat nu chemotherapie en krijgt ijzerpreparaten tegen bloedarmoede.

Toni kampt al langer met gezondheidsproblemen. Eerder werd al bekend dat de zangeres lijdt aan een hartkwaal. De popdiva is getrouwd met Keri Lewis en heeft twee zoontjes: Denim Cole Braxton Lewis (5) en Ky Braxton-Lewis (4).

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.