UB40 geeft extra concert in Apeldoorn

0

UB40 geeft dit jaar maar liefst vier concerten in Nederland. Aan de optredens op 28, 29 en 30 november In Ahoy is nu ook een vierde concert toegevoegd. De Britse band staat op 2 december in de Americahal in Apeldoorn, zo laat organisator Mojo dinsdag weten.

Eind vorig jaar traden de muzikanten, die bekend staan om hits als ‘Red red wine’ en ‘Kingston town’, al meermaals in Nederland op. Twee keer stond de band in de Heineken Music Hall. Ook was UB40 van de partij op The Night of the Proms.

Kaartjes voor het optreden in Apeldoorn zijn vanaf zaterdag te koop. De voorverkoop van de concerten in Ahoy ging al eerder van start.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.