Jay-Z best verdienende hiphopper

0

Rapper Jay-Z is volgens zakenblad Forbes de hip-hopper met de meeste bling. Niet alleen heeft hij Beyonce aan zijn zijde, in 2006 alleen al verdiende hij 34 miljoen dollar. Daarmee geeft hij andere grootverdieners als 50 Cent (32 miljoen) en Puff Daddy (28 miljoen) het nakijken.

Behalve rapper is Jay-Z ook een slim zakenman. Hij heeft onder andere een eigen platenmaatschappij en is voor een deel eigenaar van basketbalteam New Jersey Nets. Zijn elfde studioalbum ‘Kingdom Come’, dat via zijn eigen Def Jam Recordings werd uitgebracht, ging twee miljoen keer over de toonbanken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.