Acteur gezocht voor rol ‘Biggie’

0

De rol van Notorious B.I.G. in een film over zijn leven zal worden weggegeven door middel van een open casting. Iedereen die overeenkomsten ziet tussen zichzelf en de vermoorde rapper kan een filmpje sturen naar biggiecasting.com. Dat hebben de producenten van de film, de voormalige managers van ‘Biggie’, bekendgemaakt schrijft Nieuws.NL.

Volgens producent Wayne Barrow is het heel moeilijk iemand te vinden die op de rapper, die werd geboren als Christopher Wallace, lijkt. “Zijn uiterlijk, zijn gestalte, waar hij voor stond, zijn gevoeligheid. Dat zijn elementen die moeilijk te vinden zijn, waar je ook zoekt.” Vooral in Hollywood zijn de kwaliteiten van Notorious B.I.G volgens Barrow onvindbaar. “Behalve Forrest Whitaker konden we niemand bedenken die ook maar in de buurt komt.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.