Toni Braxton aangeklaagd door ontwerper

0

Toni Braxton is aangeklaagd door een modeontwerper die beweert nog geld van haar te krijgen. Anthony Franco ontwierp de gehele garderobe van de r&b-zangeres voor haar Toni Braxton Revealed-show, waarmee ze al een jaar in het Flamingo Hotel in Las Vegas staat. Hij zou hiervoor elfduizend euro te weinig hebben gekregen schrijft Nieuws.nl.

In de stukken die hij bij de rechtbank indiende, stelt Franco dat hij met Braxton had afgesproken dat hij in totaal ruim 25 duizend euro zou krijgen. De cheque die de zangeres hiervoor uitschreef kon echter niet verzilverd worden omdat zij niet genoeg geld op haar rekening had staan. Uiteindelijk betaalde Braxton hem alsnog veertienduizend euro, maar de resterende elfduizend heeft Franco dus nooit gezien.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.