Jah Cure op Reggae Sundance

0

Reggae Sundance heeft komend weekeinde een wereldprimeur. De Jamaicaanse zanger Jah Cure treedt zondagavond voor het eerst sinds zijn vrijlating uit de gevangenis op tijdens het openluchtreggaefestival op het E3-Strand in Eersel. Dat schijft De Telegraaf.

De zanger kreeg in 1999 vijftien jaar celstraf opgelegd wegens onder meer zedendelict. Hij heeft echter altijd ontkend. Op 28 juli kwam hij na acht jaar vervroegd vrij. Cure is de surpriseact op Reggae Sundance. Tijdens zijn gevangenschap bleef hij albums maken. Zijn eerste hit ‘King of the Jungle’ die hij samen met Sizzla opnam, kwam in 1997 uit. Andere bekende nummers zijn ‘Longing For’, ‘Love is’ en het pas uitgebrachte ‘True Reflections’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.