De kinderen van James Brown

1

James Brown heeft meer kinderen verwekt dan tot nog toe werd aangenomen. Uit DNA-testen is gebleken dat twee mensen die claimden dat de in december overleden soulzanger hun vader is, het bij het rechte eind hebben. Dat heeft een woordvoerder van Brown vrijdag verklaard schrijft Nieuws.NL.

Meer dan twaalf mensen beweerden van de zanger af te stammen. Naast de twee positieve uitkomsten, kwamen er ook meerdere testen terug met een negatief resultaat. Van enkele testen is de uitslag nog niet binnen. In het testament van Brown worden zes volwassen kinderen van de artiest genoemd. Zijn vierde en laatste vrouw, Tomi Rae Hynie, is nog verwikkeld in een strijd met de beheerders van dat testament. Zij claimt dat haar 6-jarige zoontje James Joseph ook een kind is van Brown en wil daarom aanspraak maken op de nalatenschap van de zanger. Het kind en zijzelf zouden niet in het document worden vermeld omdat het voor de geboorte van het jongetje zou zijn opgesteld.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.