AKON in Heineken Music Hall

0

Op donderdag 4 oktober a.s. komt de meest succesvolle artiest van het moment “Akon” naar Amsterdam voor een eenmalig optreden in de Heineken Music Hall. Akon zal hierbij vergezeld worden door een aantal artiesten van zijn eigen label
“ Konvict Musik “ en tijdens het concert bijgestaan worden door een volledige live band
In het voorprogramma staan o.a. de : RMXCRW

De uit Senegal afkomstige Akon wil een groot voorbeeld zijn voor jongeren over de hele wereld. Hij is letterlijk van de bodem naar de top geklommen en laat daarmee zien dat de “American Dream” weldegelijk mogelijk is. Ook zet hij zich in voor kansarme kinderen in Afrika dmv zijn : Konfidence Foundation.

Akon zijn grote doorbraak kwam in 2005 met de hit “Lonely” maar ook daarna scoorde hij nog vele hits op eigen titel of samen met andere grote atiesten waaronder : Gwenn Stefani, R kelly ,Eminem, T-Pain en Snoop Dogg wat wereldwijd tot vele nummer 1 hits resulteerde. Ook scoorde Akon een nr 1 hit met de speciale remix van ‚ÄúGhetto‚Äù samen met Nederlands bekendste rapper Ali B.

Momenteel werkt Akon behalve aan zijn eigen muziekprojecten ook aan zijn label Konvict Music dat vele nieuwe opkomende artiesten uitbrengt. Het meest recente succes van zijn label is de artiest T-Pain die met zijn debuut album op nr 1 in de Amerkaanse Billboard charts binnen kwam.

De vvk van het concert in de HMH start as zaterdag 4 augustus en kaarten kosten € 39,50 bij alle bekende voorverkoop adressen.

Concert: TMF presents Akon
Datum: Donderdag 4 oktober 2007
Locatie: Heineken Music Hall, Amsterdam
Open:18.30 uur
Aanvang:20.00 uur
Supportact:RMXCRW & HOTZ , Dj MBA

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.