China Cultural Festival Rotterdam

1

Afgelopen weekend leek Rotterdam even Rio de Janeiro tijdens het Ortel Zomercarnaval. Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus staat een ander belangrijk deel van de Rotterdamse cultuur centraal tijdens China Cultural Festival Rotterdam. Rotterdam heeft een grote Chinese gemeenschap. Tijdens het China Cultural Festival Rotterdam viert de stad de warme banden die het heeft met China en toont de rijkdom van de Chinese cultuur.

De Westersingel is prachtig aangekleed in ori?´ntaalse stijl met traditionele figuren uit de Drakendans en drijvende objecten op het water. Er is een markt met traditionele en moderne artikelen. Er zijn ook allerlei activiteiten op de markt als kalligraferen, massage, Chinese geneeswijze met kruiden, vliegers maken en oude spelletjes. In het hele gebied zijn kleine voorstellingen en demonstraties te zien, van Chinese dans en Chinese opera tot Tai Chi en Chinese vechtsporten.

De afgelopen zes jaar was er al het Chinese Festival met een uitgebreide markt. Vanaf dit jaar krijgt het programma een meer cultureel karakter en gaat het festival verder onder de naam China Cultural Festival Rotterdam.

China Cultural Festival Rotterdam op zaterdag 25 en zondag 26 augustus langs de Westersingel en op de Kruiskade.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. could you pls tell me when the chinese culture Rotterdam 2008 ? May I know how can I have a kraam there ?

    Thank you.
    Jenny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.