900.000 mensen bezoeken Zomercarnaval

0

De 23e editie van het Zomercarnaval in Rotterdam is gisteren door ruim 900.000 mensen bezocht. Dat heeft een tevreden organisatie bekendgemaakt. “We kijken terug op een zeer geslaagde dag met een hoge publieksopkomst. Het zonnetje is een onverwacht cadeautje, aldus Marit Noorlander van de organisatie.

“We hebben alle groepen van tevoren goed ge?Ønstrueerd over wat ze allemaal mee moesten nemen, paraplu’s bijvoorbeeld. Gelukkig zijn die niet nodig geweest.” Marcie de Jongh, de Queen van het Zomercarnaval, zei dat het wel Aruba leek toen ze zaterdag haar gordijnen opentrok en het weer inspecteerde.

Tegen alle verwachting in straalde de zon haar tegemoet. Ideaal voor de feestelijke Straatparade, die zich vanaf 13.00 uur een weg probeerde te banen door het bomvolle centrum van Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.