Rio, the carnaval afterparty

0

Carnaval in Rio de Janeiro? Nee! Lekker in Rotterdam, YES!! Na de carnaval in de stad nog niet uitgefeest of helemaal niet geweest? Geen Punt. Op 28 juli a.s. vindt de 2e editie van RIO plaats in Club Tropicana. RIO brengt namelijk dezelfde zwoele sferen van Carnaval in RIO naar Rotterdam! RIO is d?© party van het jaar die je absoluut niet mag missen! De warmste Brazilian Latin & Urbansounds vliegen je ritmisch om de oren, de zaal is gevuld met lekkere extra‚Äôs en je wilt maar ?©?©n ding: Uit je dak gaan!

De dj’s zijn helemaal klaar om je het ultieme Urban Electic & Latino feeling te bezorgen! Dat je op z‚Äôn braziliaans helemaal losgaat, dat is zeker! Kortom, verwacht Sexy Brazilian Urban Electic Beats en vergeet niet af en toe te ademen! De Urbanbeats van deze editie zullen o.a. verzorgd worden door: Waxfiend, Madstyles, Rockwilder, Menace, Danny Delgado, Superior, Mixmaster J en Fantastic.

Wederom weer overgevlogen uit Rio de Janeiro samba danseressen van Mistura Tropical die als hostessen van de avond, het publiek zal entertainen. Hun optreden zorgt ervoor dat je niets van het carnaval in Rio hebt gemist. Niet alleen deze exotische dames zijn overheerlijk, maar ook de Caipirinha zal ervoor zorgen dat jij je dance-moves op de dansvloer kunt laten zien!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Ticketbox voor 12 euro.

Locatie: Club Tropicana РMaasboulevard 100 – Rotterdam
Time: 23.00 – 05.00 uur

Kijk voor meer info op: www.rioevents.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.