Beyonc?© valt van trap tijdens concert

0

Beyonc?© Knowles is hard gevallen toen ze de trap af kwam tijdens een concert in Orlando. Ze verloor haar evenwicht en viel twaalf treden naar beneden schrijft De Telegraaf. Tijdens het zingen van een nummer wilde de R-and-B-ster langs de trap naar beneden gaan in de Amway Arena. Haar jas was net iets te lang, waardoor de zangeres struikelde en van de trap af stuiterde.

De show ging gewoon verder, maar de zangeres smeekte de fans na afloop van het concert om geen video’s van haar val op internet te zetten, meldt nieuwsblad.be. Ondanks dat verzoek ging een van de aanwezigen met het filmpje naar een lokaal tv-station, waarna de beelden ook snel op youtube verschenen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.