Terechte dwangsom Outland vanwege overlast

0

De deelgemeente Prins Alexander heeft discotheek Outland aan de Prins Alexanderlaan terecht dwangsommen opgelegd wegens geluidsoverlast. Dit heeft de Raad van State bepaald schrijft Het Algemeen Dagblad. De megadisco voerde vorige maand bij de hoogste bestuursrechtbank een rechtszaak tegen de twee dwangsommen van elk 7.500 euro. Inmiddels zijn alweer twee nieuwe dwangsommen uitgevaardigd. Dit keer zijn ze 15.000 euro per stuk meldt de krant.

Eigenaar W. Seton vindt dat de milieudienst DCMR de geluidsmetingen verkeerd heeft uitgevoerd. Hij vindt ook de dwangsommen te hoog. De Raad van State bepaalde dat de metingen correct zijn verlopen, ook al stond de apparatuur soms een paar meter te dichtbij. De opgelegde bedragen zijn ‘redelijk’. Volgens DCMR is Seton hardleers en maakt de ondernemer er ‘een potje van’. Als in de koepel op het gebouw alleen zachte muziek wordt gedraaid, is er volgens DCMR niks aan de hand.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.