Rotterdam Brassband Platform op Zuidplein

0

Diverse brassbands tonen aanstaande zaterdag hun kunnen tijdens het vijfde Rotterdam Brassband Platform.
De bands treden tussen 13.30 uur en 19 uur voor het voetlicht op het Wevershoekterrein, bij de Albert Heijnvestiging op het Zuidplein in Rotterdam. Het Rijnmond Caribbean Brassband Platform geeft vele nieuwe en meer ervaren Caribische brassbands in Rotterdam en omgeving het podium waarop zij zich aan een groot publiek kunnen presenteren.

Tevens is het festival een opmaat voor het grote Zomercarnaval dat een week later aan de andere kant van de rivier van start gaat. Het fenomeen brassband heeft de laatste jaren een nieuwe impuls gekregen door enthousiaste voornamelijk Antilliaanse jongeren die gesteund door buurtwerkers en jongerenwerkers structuur hebben gegeven aan hun liefde voor het experimenteren met Caribische ritmes en drums.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.