Kelly Rowland onwel tijdens optreden

0

Kelly Rowland is onwel geworden tijdens een optreden in Nigeria. De voormalige Destiny’s Child-zangeres zakte in elkaar op het podium waarna ze naar het ziekenhuis werd vervoerd. Volgens haar woordvoerder kampte Kelly met uitdroging en gaat het inmiddels weer goed met haar. Dat meldt Nieuws.NL.

De 26-jarige Rowland trad op tijdens het ThisDay Music Festival in de stad Lagos. Ze is bezig met de promotie van haar tweede soloalbum ‘Ms. Kelly’, dat in Nederland op 25 juni uitkwam. Het album kwam onlangs binnen op de zesde plaats in de Amerikaanse hitlijsten. In Nederland is de plaat na twee weken echter alweer verdwenen uit de Album Top 100.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.