Duizenden reageren op vacature Diddy

0

Meer dan tienduizend mensen willen de persoonlijke assistent van Diddy zijn. Ze hebben gereageerd op een oproep die de Amerikaanse rapper op de websites YouTube en MySpace plaatste. In het filmpje spoorde hij ge?Ønteresseerden aan om met een video hun gedrevenheid te tonen. In een tweede filmpje vertelt de 37-jarige artiest dat het aantal reacties hem verrast heeft.

Uiteindelijk zullen internetbezoekers bepalen welke kandidaten er over blijven in de competitie. Diddy kiest uit deze finalisten dan zelf zijn favoriet. Hoe de procedure precies verloopt, zal de rapper aan in een volgend filmpje aankondigen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.