Stadsbestuur wil t??ch Ha-Schi-Ba dit jaar

0

De Haagse wethouder Frits Huffnagel (VVD, citymarketing) moet van zijn collega’s onderzoeken of het toch nog mogelijk is om de Ha-Schi-Ba in een of andere vorm door te laten gaan. Het Haagse college van burgemeester en wethouders kwam donderdagmorgen bijeen voor een extra vergadering om nog een aantal onderwerpen af te handelen die dinsdag niet waren besproken. Daarbij kwam ook het afblazen van de Ha-Schi-Ba aan bod.

Het stadsbestuur besloot dat het t??ch graag wil dat er een festival komt dat in elk geval lijkt op de Haagse Schilderswijk Bazar.

„Of dat een mini-Ha-Schi-Ba wordt of toch wat anders moet gaan worden, is nog niet duidelijk,’’ aldus een woordvoerder van Huffnagel. „Het festival moet in elk geval elementen van de Ha-Schi-Ba gaan bevatten. Want het college heeft toch de overtuiging dat het zonde is dat het dit jaar niet plaatsheeft.’’

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.